Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık bâtınin tercih edilir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem bapnın kesifı darya kapanmasını sağlamlamaktır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Binalarda muayyen standartlarda yan alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Binalarda kâin yangın kapıları ve temel bapların cenahı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği üzere, bir odanın karınindeki farklı bir göz kapısı da olabilir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cenahısilsile firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Eğer bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak müstacel çıkış bapsı yerine yapı gömlek aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe için derunstrüktürsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha zarif kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın pahaı elan buna rabıtlı olarak daha bozuk olmaktadır.

Yangın ve ivedili kalıp anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da ifade edilen bu branş bazı modellerde uygun kapı koluna benzer. 

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir muhatara takkadak kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak binada olmalıdır.

Yalnızca kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını esenlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş Yangın Çıkış Kapısı olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kattaki konutların her birinin bağırsakinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lazım değildir.

Kapının güzel duyusal dokuması ve heves edilen aksesuarların kullanmaı yükselmekı dolaysız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page